Privécursus

Het is ook mogelijk de gehele Cursus Bevallen als privécursus te volgen. Hiervoor kom ik bij jullie thuis, waarin alle informatie en oefeningen uit de cursus gegeven worden. De data en tijden bespreken we in overleg met elkaar. In deze cursus is er meer ruimte om in te gaan op persoonlijke wensen en vragen.  De privécursus kan gegeven worden in drie avonden van 2 uur per avond (kosten € 310,-) of twee ochtende/middagen van 3 uur per ochtend/middag (kosten € 280,-).

Deze cursus is ook heel goed mogelijk voor 2 of 3 stellen samen, bijvoorbeeld wanneer je (ongeveer) gelijk zwanger bent een vriendin, zus of buurvrouw . De cursus wordt dan gegeven bij één van de stellen thuis. Ook geschikt voor stellen die al een kindje hebben en bijvoorbeeld een opfris cursus willen. En  wanneer je een gedeelte van de cursus volgen wil volgen kan dat natuurlijk ook,  denk hierbij bijvoorbeeld aan  ademhalingstechnieken, alles over een keizersnede of pijnbestrijding. Wanneer de cursus afwijkt van de standaard zoals beschreven in de eerste alinea zijn de kosten in overleg. Neem hiervoor gerust contact op.

In allegevallen zijn de kosten inclusief €20,- inschrijfgeld, cursusmateriaal en BTW, ook bij deze cursus ontvang je een mooi gevulde goodiebag. In Alkmaar en omgeving reken ik geen kilometervergoeding, eventuele parkeerkosten worden wel in rekening gebracht.

Afhankelijk van je polis en de voorwaarden van jouw verzekeraar wordt de cursus (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wij hebben geen contract met een zorgverzekeraar.

De privé cursus is tot aan het einde van 2019 vol geboekt. Vanaf half januari 2020 is er weer ruimte.

 

aanmeldbutton cursus bevallen

 

 

Heb je vragen of wil je de data weten voor cursussen later in het jaar? Bel 06 1245 1905 of mail naar  info@geboortehulp.nl