Over Bianca

Even voorstellen: Ik ben Bianca Schram, woonachtig in Ursem en moeder van drie prachtige dochters. Met veel passie verzorg ik de cursussen die mijn bedrijf Zwanger&co aanbiedt. De zwangerschapsperiode en babytijd van mijzelf heb ik altijd als heel bijzonder ervaren. Mooi vind ik het dan ook dat ik andere zwangere vrouwen kan begeleiden in deze bijzondere periode van hun leven. Om ze een vertrouwd gevoel mee te kunnen geven voor het aankomende moederschap en daarmee alle bijkomende veranderingen.

Per 2017 geef ik samen met Jacqueline de cursus Zwanger&fit bevallen. Een nieuwe cursus waarin het beste van twee werelden samen komt. Jacqueline verzorgt de informatie rondom bevallen en ik verzorg het bewegingsdeel. Mijn professionele achtergrond is oefentherapeut Mensendieck, daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van bekkenproblematiek, babymassage, zwangerschapsmassage en sportmassage. Vanaf 2002 ervaring in het geven van Zwangerschapsbegeleiding op diverse locaties!

Zwangerschapsmassage
Een zwangerschapsmassage is echt een kado voor jezelf, even “Me-time”! Deze verwennerij wordt vaak geboekt in de laatste periode van de zwangerschap, tijdens je verlof. Na alle drukte van afronden van het werk en langzaam in de relax-modus komen wordt een massage als heel erg prettig ervaren om je langzaam voor te bereiden op de aankomende bevalling c.q. prille moederschap.

Hierbij lig je op een speciale masssagetafel met een uitsparing voor je zwangere buik. Klik hier voor meer informatie.